.

Szállítás és fizetés

Szállítás

Csomagkuldo_logo_WEB

Személyes átvétel Csomagküldő

A Cosmagküldő olyan átvételi pontok hálózata, amelyek a magyarországi fiókokban adják le az árukat. A csomag kiadóhelyre történő kiszállításának szokásos ideje a feladástól számított 1-3 munkanap. A csomag átvétele az adagolóhelyen 7 napig történik. A csomag átvételének lehetőségét az 5 kg-os súly, a termék méretei és az utánvétes 450 000 Ft korlátozza. A kiszállítás díja az adagolóhelyre 1 390 Ft.

PPL_CZ_logo (1)
Áruszállítás PPL

A PPL a feladást követő munkanapon kézbesíti Önnek a csomagot. A csomag kézbesítésének napján kap egy e-mailt és egy SMS-t, amely tartalmazza a PPL sofőr elérhetőségét is. Szükség esetén munkanapokon más szállítási időpont egyeztetése is lehetséges. A PPL regionális raktárokkal rendelkezik, amelyeknek köszönhetően a szállítmányok időben eljuthatnak Csehország bármely pontjára. A szállítási címre történő szállítás ára 1 990 Ft.

Fizetés 

  • Készpénz (utánvét)

Az árut csak a szerződéses fuvarozónktól (PPL), ill készpénzzel vagy kártyával a termék átvételekor a Csomagküldő, PPL ParclelShop kiszállítási ponton, amikor a fizetési bizonylat alapján kifizeti az áru árát. Természetesen az áruról e-mailben kapsz számlát. Ennek a fizetési módnak az ára 750 Ft