.

"Gadget Club" hűségprogram

ředstavujeme věrnostní program našeho e-shopu KLUB BYLINEK (6)

A bónuszprogrammal szeretnénk megköszönni Önnek a webáruházunkban történt vásárlásait. Hűséges és rendszeres ügyfeleink számára bónuszrendszert kínálunk a vásárlásokért és egyéb tevékenységekért (regisztráció, feliratkozás a levelekre). A termékeink megvásárlására fordított teljes összeget automatikusan pontértékké alakítjuk át a következő arányban / 15.7 HUF = 1 bod. Csak regisztrált vásárlók gyűjthetnek pontokat.

Hogyan szerezhetek bónuszpontokat?

Minden egyes vásárlásért és fizetésért bónuszpontokat kap. Ha elég bónuszpontot gyűjtött, a következő vásárlásakor beválthatja azokat. Más szóval, minél többet vásárol, annál több kedvezményt kaphat. A bónuszpontok a megrendelés kifizetése után kerülnek hozzáadásra, nem pedig közvetlenül a vásárlás után. Másrészt, amikor egy számla törlésére vagy jóváírására kerül sor (amikor az árukat visszaszerzés nélkül vagy visszaküldöttként küldik vissza), a pontok levonása ugyanolyan képlettel történik, mint a hozzáadásuk. A pontok hozzáadása a következő képlet szerint történik / 1570 HUF = 1 bod.

Szerezhetek bónuszpontokat más módon is?

Igen, megteheti. Megjutalmazzuk Önt a regisztrációért 30 body. Ha feliratkozik hírlevelünkre, a következőket fogja kapni 30 bodů.

Hogyan válthatom be a bónuszpontokat?

Az összegyűjtött pontjaival kedvezményekhez juthat. A pontok állapotát az ügyfélfiókjába való bejelentkezéssel láthatja. A kosárban láthatja a bónuszpontok állapotát, azok felhasználási lehetőségével.

Kombináció kedvezményes kuponokkal

A pontok egy megrendelésnél és egy akciós kuponnál egyszerre nem használhatók fel. Ha szeretné felhasználni a kupont, akkor pontok felhasználásával nem tudja leárazni a rendelést és fordítva. Az alkalmazott kedvezménykupon befolyásolja a megrendelés teljes összegét, és így a megszerzett pontok teljes számát.

A pontok áttekintése…

A megszerzett bónuszpontok számának áttekintése mindig elérhető a "Bejelentkezés" oldalon és a webáruházunk jobb felső sarkában található "Fiókom" gombra kattintva. Miután bejelentkezett a számlájára, látni fogja a bónuszpontok egyenlegét az elvégzett vásárlások alapján. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a bónuszpontok csak a megrendelés kifizetése után kerülnek hozzáadásra. Minden alkalommal, amikor beváltja pontjait, a pontok száma azonnal levonásra kerül a bónuszszámlájáról.

Mi történik, ha bónuszpontok felhasználása nélkül vásárolok egy terméket, és úgy döntök, hogy visszaviszem? Mi történik a megszerzett pontokkal?

Ha visszaküldi a megvásárolt terméket, a megszerzett bónuszpontokat is visszaadja. A pontegyenlegét visszaszámoljuk a vásárlás előtti eredeti egyenlegre.

Mi a helyzet a pontjaim érvényességével?

Az Ön bónuszpontjai a következőkre korlátozódnak 365 dnů. Ezért használja őket időben és gyakran!

További információk

A bónuszpontok nem fizetőeszközök, és nincs valódi pénzértékük. Fenntartjuk a jogot, hogy bármikor megváltoztassuk a program paramétereit vagy töröljük azt. A programmal való visszaélés vagy csalás esetén a szankciók közé tartozik az ügyfél programban való részvételi jogának felfüggesztése. A bónuszpontok NEM válthatók be termékek cseréjekor!