.

Philips Series 9000 MG9553/15

Kód: 0243
Újdonság
1 értékelés
Márka: Philips
41 590 Ft 32 748 Ft ÁFA nélkül
Raktáron (>5 db)
Várható kézbesítés:
7.3.2024
Szállítási lehetőségek

Trimmelő - használható hajra és szakállra, férfiak részére, funkciók: önélező pengék, gyorstöltés és vízálló, 16 kiegészítő, acél pengék, min. vágási hosszúság 0,2 mm, max. vágási hosszúság 20 mm, akkumulátoros

Részletes információ

Árgarancia
Árgarancia
Akciós ajánlatok és alacsony árgarancia a kiválasztott gyártóknak.
Áruk raktáron
Áruk raktáron
Több mint 500 termék raktáron szállításra készen.
Ellenőrzött üzlet
Ellenőrzött üzlet
Ellenőrzött vélemények alapján több mint 300 vásárló ajánl minket.
INGYENES gyors szállítás
INGYENES gyors szállítás
99000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes kiszállítást biztosítunk tőlünk

Termék részletes leírása

Fontos szempont, hogy egyszerűen tudj változtatni a megjelenéseden? A népszerű haj- és szakállvágó az ismert Philips gyártótól gondoskodik a tökéletes és igényes végeredményről, így kifogástalan lesz a megjelenésed. Azért, hogy egyenletesen tudj vágni 27 vágáshosszt adhatsz meg. A vágás hosszát beállíthatod 0,2 és 20 mm közöttMinőségi acél anyag mellett tette le a voksát a gyártó a pengéhez. A készülékkel érkezik 16 darab bajuszra, hajra és testre használható tartozék, hogy megjelenésed mindig tökéletes legyen. A kedvelt Philips trimmelő borotva remek megoldás férfiak számára.

PHIzs80_2

OneBlade a tiszta vonalakért és pontos kontúrokért

A gyorsan mozgó penge (6000 mozdulat percenként) még a leghosszabb szőrszálak esetén is rendkívül hatékonyan dolgozik. A könnyed siklást elősegítő bevonattal ellátott és lekerekített végek révén védi a bőrt, így kényelmes szakállformázást és -borotválást biztosít. Az arc, az áll és a nyak borotválásával pontosan kialakíthatja a kívánt szakállformát.

PHIzs80_1

Hosszan tartó teljesítmény a precíz eredményért

A hosszan tartó teljesítményért a vágókészülék rozsdamentes acél pengéi ugyanolyan élesek maradnak, mint első nap. Nincs szükség olajra.

PHIzs80_3

Egyenletes vágás egy menetben

A szabadalmaztatott fésűtartozék 1 és 3 mm között 11 hosszúság beállítást tesz lehetővé, így egyenletes vágást biztosít pontosan a kívánt hosszúságban.

PHIzs80_4

A vágó, amely igazodik a szakállához

A vágó másodpercenként 125-ször pásztázza a szakáll sűrűségét, és pontosan akkor növeli a teljesítményt, amikor szükséges, hogy legyőzze a sűrű, bozontos vagy hosszú szakállt.

PHIzs80_7

Tökéletes precíziós szőrtelenítő készlet

Ez a több fésűt tartalmazó szőrtelenítő készlet 27 hosszúsági beállítást biztosít 0,2-től 20 mm-ig, akár 0,2 mm-es lépésközökkel a rövidebb és hosszabb szakállformák egyenletes vágásához. keskeny kialakítású precíziós formázótartozékkal könnyen készíthet éles kontúrokat és finom részleteket a száj körül. A tökéletes szakáll eléréséhez kontúrozza pontosan a szakállát a OneBlade technológiás pengével. A kétoldalú penge mindkét irányban borotvál, és védi a bőrét az arca, álla vagy nyaka borotválása közben.

PHIzs538_5

Tökéletes formázás arcon, fejen és testen

Ezt a komplett szőrtelenítő készletet úgy állítottuk össze, hogy tökéletesen illeszkedjen szőrtelenítési szokásaihoz: A tartós vágókészülékkel pontosan és hatékonyan vághatja arc-, fej- és testszőrzetét, míg a OneBlade és különleges technológiája ideális bármilyen hosszúságú arcszőrzet formázásához.

PHIzs80_8

Vízálló az egyszerű használatért és tisztításért

A szőrtelenítő készlet vízálló, így kényelmesen használhatja zuhanyozás közben is, és egyszerűen megtisztíthatja a csap alatt.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Hajvágó, szakállvágó
Jótállás: 2 év
Súly: 0.55 kg
Felhasználási terület: Hajra, szakállra
Felhasználás módja: Általános használat
Kiegészítők száma: 16
Pengék anyaga: Acél
Vágási beállítások száma: 27
Funkciók: Funkciók Önélező pengék, Gyorstöltés, Vízálló
Min. vágási hosszúság: 0,2 mm
Max. vágási hosszúság: Max. délka střihu 20 mm
Üzemidő: 120 perc
Feltöltési idő: 60 perc
Típus: Férfi